Gel-Kayano 30
Gel-Kayano 30
Gel-Kayano 30
Gel-Kayano 30
Gel-Kayano 30

Gel-Kayano 30

1011B548-402-52288
Sista produkten i lager
2 099,00 kr
Inkl. moms

Gel-Kayano 30

Storlek
Färg
  • Blå

Beskrivning

Löparskon GEL-KAYANO 30 kombinerar maximalt stöd med komfort. Den är vår mest avancerade sko för stabilitet hittills och är utformad för att hjälpa dig springa längre – både när det gäller sträcka och tid. Och dess adaptiva stabilitet och överlägsna komfort gör att du önskar att vägen aldrig tar slut.

Skons 4D GUIDANCE SYSTEM-tekniken är ett revolutionerande stabilitetssystem som bidrar till ett stadigt steg under löpningen, men det betyder inte att vi har kompromissat med komforten. Faktum är att kombinationen av vår nya PureGEL-teknik och vårt mjuka FF BLAST PLUS ECO-skum ger dig en otroligt hög komfort varje gång du ger dig ut på en runda.

Vad gör GEL-KAYANO 30 så stödjande och bekväm?

Revolutionerande 4D GUIDANCE SYSTEM-teknik ger adaptiv stabilitet när du behöver det som mest så att du kan springa längre.

Ny PureGEL-teknik ökar mjukheten och stötdämpningen för att minska påverkan på dina leder och ge en bekväm löpning.

FF BLAST PLUS ECO-skum ger mjukare landning och energifylld dämpning för en bekväm känsla på hårdare ytor.

Vad mer får GEL-KAYANO 30 att sticka ut?

Den här skon är designad för att ge dig skydd och komfort. Vi har ägnat timmar åt att testa och fullända den vid vårt Institute of Sports Science (ISS) i Japan. GEL-KAYANO 30 innehåller fler tekniska funktioner som jobbar till din fördel under löpningen. Du hittar dem under "Teknik och funktioner" nedan.

Designad för Neutral/Överpronation

Produktdetaljer

Typ av skor
Pronation
1 objekt
4550456765559
2024-01-21

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.