Välkommen till Vår Verkstad

På Sportringen i Norrtälje är vi stolta över vårt engagemang för kvalitet och precision när det gäller cykelreparationer, skidreparationer  och underhåll. Vår verkstad bemannas av två exceptionella mekaniker som tillför en rikedom av erfarenhet och kunskap till varje projekt.

Möta Våra Mekaniker:

Gunnar: Som flerfaldig nationell mästare inom master-kategorin är Gunnars engagemang för cykelvärlden uppenbart i hans noggranna arbete. Han är den främsta experten när det gäller att optimera prestanda på högpresterande tävlingscyklar. Men det stannar inte där. Gunnar är också vår expert på att fixa och finjustera skidor, skridskor och snowboards. Med en passion för precision ser han till att ditt vintersportutrustning och skateboard är i toppskick för dina äventyr.

Kostas: En tidigare nationell mästare inom cykelsporten, Kostas har inte bara passionen för cykling utan även den tekniska kompetensen som stöd. Hans års erfarenhet inom branschen gör honom till en ovärderlig tillgång i vår verkstad.

Vad Vi Gör:

Vår verkstad specialiserar sig på ett brett spektrum av tjänster, inklusive:

- Reparation och underhåll av enkla cyklar för vardagligt bruk.

- Optimering av prestanda för högpresterande tävlingscyklar.

- Justering och underhåll av fjädringssystem för en smidigare och mer bekväm körning.

- Expertreparationer av elcyklar för att säkerställa att din elcykel fungerar på bästa möjliga sätt.

- Gunnar, vår expertmekaniker, tar även hand om reparationer och underhåll av skidor, ice skates och skateboards med samma dedikation och precision.

Vi Är Experter På Följande Märken:

SRAM

Shimano

Bosch

Crescent

Monark

Batavus

Varför Välja Oss:

Expertis: Med mekaniker som Kostas och Gunnar är din cykel och utrustning i händerna på professionella som verkligen förstår varje aspekt av cykel- och sportmekanik.

Kvalitet: Vi är engagerade i att leverera högkvalitativ service. Du kan lita på oss när det gäller att ta hand om din cykel och utrustning med omsorg och precision.

Mångsidighet: Oavsett om du är en vardagscyklist, en tävlingscyklist eller en entusiast för vintersporter och skateboarding har vi kunskapen och verktygen för att möta dina unika behov.

Din cykel och utrustning förtjänar det bästa, och vår verkstad är här för att erbjuda just det. Kontakta oss idag för att boka en service, och låt oss få din cykel och utrustning att prestera på topp.

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.