Scott Aspect 960

Scott Aspect 960

280562-007
Sista produkten i lager
8 495,00 kr
Inkl. moms

Scott Aspect 960

Färg
  • Grå
  • Röd
  • Svart
Storlek

Beskrivning

Mångsidig mountainbike med komponenter anpassade för glada amatörer

Oavsett om du helst cyklar i skogsterräng, på jämna grusvägar eller bara ner till fotbollsplanen så ställer den pålitliga Scott Aspect 960 gärna upp. Det här är en prisvärd MTB med kraftfulla bromsar som är speciellt framtagen för glada amatörer och som helst håller till på grusvägar och skogsstigar. Cyklar du främst på lite varierande typer underlag, där asfalt kanske inte utgör merparten, så är den ett riktigt bra alternativ... eller varför inte bara kalla den för en tuff hoj som är perfekt att trampa till plugget med.

Nyckel till framgång!

Slitstark och smidig aluminiumram (6061 Custom Tubing) med intern kabeldragning

Dämpad framgaffel från Suntour (XCE28) med 100 slaglängd som ger ökad komfort

Beprövad 2x-drivlina med 16 växlar från kvalitetssäkra Shimano (Altus/Tourney) 

Hydrauliska skivbromsar från Tektro som levererar effektiv bromskraft oavsett förhållanden

Robusta 29-tummare med 2,4" bredd däck från Kenda (Booster) som ger bra framkomlighet 

Föreredd för att kunna montera både skärmar och pakethållare om så önskas

Stabil aluminiumram med sportig geometri och riktigt bra uppsikt

Själva stommen utgörs av en slitstark men lätt aluminiumram (6061 Custom Tubing) med praktisk intern kabeldragning och en sportig geometri som är speciellt anpassad för att att vara lätthanterlig, ge bra uppsikt över omgivningen samt skapa hög komfort. Så om du föredrar en bekväm position och solida egenskaper mer än du värdesätter maximal hastighet och extrem precision så är det här helt rätt MTB.

Dämpad framgaffel och 16 pålitliga växlar

Modellen är utrustad med en dämpad framgaffel från Suntour (XCE28) med 100 mm slaglängd, vilket ger dig högre komfort och även effektivare framkomlighet på lite sämre underlag. Ovanpå detta har cykeln en beprövad drivlina från Shimano (Altus/Tourney) med 16 växlar kombinerat med komponenter som har gedigen funktion till ett minst sagt plånboksvänligt pris. Visst, det är inte direkt proffsklass på prylarna men själva funktionen är det absolut inget fel på och komponenterna känns solida. Jo, de väger lite mer och har inte givetvis inte lika hög precision, men för dig som främst vill ha en tuff cykel som funkar till och från skolan så räcker det mer än väl.

Robusta 29-tummare som alltid ställer upp när det vankas nya äventyr

Allt rullar på ett par pålitliga 29-tummare med riktigt bra fart, suverän framkomlighet och ett betryggande grepp i kurvorna som mer än gärna hänger när det vankas nya äventyr. Och eftersom den trivs i lite högre farter så är den utrustad med hydrauliska skivbromsar vilket både sänker underhållsbehovet och ser till att du har effektiv bromsverkan året om, dessutom oavsett om det är lerigt, regnigt, slaskigt eller dammigt i spåren.

Hela Scott Aspect serien

I den sportiga Aspect serien hittar du mångsidiga mountainbikes med ett riktigt brett användningsområde. Pålitliga modeller med fokus på hög komfort och moderna teknologier, och eftersom de är prisvärda erbjuder hela serien massor av cykelglädje till en imponerande bred målgrupp av cyklister. De passar helt enkelt de flesta typer motionärer som vill kunna rulla fram på lite tuffare underlag.

Samtliga modeller har en modern geometri med fokus på komfort som - förutom att helt enkelt vara lite mer bekväma än de tävlingsklara modellerna - ger bättre uppsikt och en mer användarvänlig cykling. Man skall dock inte förväxla komfort med avkall på prestanda, utan tvärtom har hela serien en bred repertoar och passar kvalitetsmedvetna cyklister som vill ha en pålitlig partner, både till vardags och till sina träningspass.

Modern geometri som ger full kontroll och bra uppsikt på omgivningen

Komponenter (växlar, bromsar och andra delar) från världsledande tillverkare 

Komfortabel sittställning som minskar slitage på axlar och nacke

Utbytbara delar även på ramen ger ökad livslängd om olyckan skulle vara framme

 Försedd med fästen för skärmar, pakethållare och stöd (perfekt för oss som pendlar)

Produktdetaljer

Hjulstorlek
29
Material
Aluminium
1 objekt
50046775
2022-11-27

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.