Halti Bergga M Jkt
Halti Bergga M Jkt
Halti Bergga M Jkt
Halti Bergga M Jkt

Halti Bergga M Jkt

065-0426-A38 58238
Sista produkten i lager
3 499,00 kr
Inkl. moms

Halti Bergga M Jkt

Storlek
Färg
  • Svart
  • Blå

Beskrivning

Möt Bergga, den ultimata urbana parkan – inte bara underbar utan också underbart praktisk. Bergga levererar en spännande kombination av banbrytande design och Haltis förstklassiga tekniska funktioner. Den eleganta silhuetten och det smarta snittet maximerar den urbana rörelsefriheten. Du ser bra ut och känner dig oövervinnerlig i ditt urbana vardagsliv. Vad vintervädret än bjuder på håller Bergga-jackan dig helt torr, skyddad och varm.

Lämna väskorna hemma, det finns gott om plats i fickorna. Kliv in i butiken, bussen eller bilen och öppna bara det yttre lagret på den dubbla fronten. För att du inte ska smälta in i omgivningen under sena kvällar i staden är Bergga utsmyckad med eleganta svarta reflexdetaljer.

Vår unika inre 3D-kanalkonstruktion ger luftig värme. Vårt välkända DrymaxX® All Weather-tyg, tejpade sömmar och dubbel stormfront gör dig oövervinnnlig – även i den hårdaste havsvinden. Om du är en av de tuffingar som cyklar hela vintern vill vi hylla dig med långa sidodragkedjor.

Bergga är en funktionell, vattentät och vindtät stadsparkas, men låt inte det sofistikerade urbana utseendet lura dig. Prova den på helgvandringen så kommer du att märka att den också är ett högpresterande friluftsplagg.

Produktdetaljer

1 objekt
6438519174235
2023-11-15

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.