Adidas M Mel HD
Adidas M Mel HD
Adidas M Mel HD

Adidas M Mel HD

IN7130_ 4661207
I lager
699,00 kr
Inkl. moms

Adidas M Mel HD

Storlek
Färg
  • Grå

Beskrivning

Den här adidas-huvtröjan är en säsongsfavorit du kommer att vilja bära om och om igen. Den är gjord i en mjuk fleeceblandning med ribbade muddar och är ett bekvämt plagg för kyliga dagar och nätter. Med klassisk form har den en justerbar huva med dragsko och en rymlig känguruficka, perfekt för att hålla händerna varma eller förvara mobilen. Den broderade Badge of Sport-loggan ger en stilren touch, oavsett om du är slappar i soffan eller tar en fika på stan. Oavsett hur du bär den passar denna melerade hoodie lika bra när du tar det lugnt hemma som när du hänger med vänner.

Genom att välja återvunnet material kan vi återanvända material som redan har skapats, vilket bidrar till att minska avfallet. Val av förnybara material hjälper oss att minska vårt beroende av ändliga resurser. Våra produkter tillverkade av en blandning av återvunna och förnybara material innehåller minst 70 % av dessa material.

Produktdetaljer

2 objekt
4066766918139
2024-01-09

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.