Alfa Laggo LR Advance GTX M

Alfa Laggo LR Advance GTX M

603-910-110-49231
Sista produkten i lager
1 999,00 kr
Inkl. moms

Alfa Laggo LR Advance GTX M

Storlek
Färg
  • Svart

Beskrivning

En allsidig, slitstark och bekväm fritidssko, som passar till många vardags och fritidsaktiviteter. Skorna är stora i storleken, kontrollera gärna storlekstabellen. Många väljer en storlek mindre än vad dem bruka använda i ALFAs anda modeller.

Laggo Leather Advance GTX är en allsidig högkvalitets sko i läder som du kan använda på promenader och till vardags i stan eller på kontoret. Skon är utvecklad av ALFA och skodesigern Mike Friton, med fokus på fotens naturliga rörelsemönster när du går. Den assymetriska ingången på skon gör det enkelt att komma i och ur skon. Skon stängs med impregnerade skosnören. Sulan ALFA Nortik är desigand för att ge ett stöd föt fotvalvet, plats till tårna och ett bra grepp på hårda underlag. Allt för att du skall få ett så stabilt och bra steg när du går som möjligt. GORE-TEX membranet ser till att du håller dig torr, perfekt till vardagen i alla väder. På grund av lästen ergonomiska passform som följer foten kan skon upplevas något stor. Kontrollera gärna storlekstabellen innan köp.

Produktdetaljer

1 objekt
7047090537736
2024-03-01

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.