Tuxer Kvitfjell W
Tuxer Kvitfjell W

Tuxer Kvitfjell W

40500199_59690
I lager
1 299,00 kr
Inkl. moms

Kvitfjell L Pants – Tekniska och smidiga skid- och överdragsbyxor för dam med justerbar midja, två fickor med dragkedja och avtagbara hängslen. Reflexband bak, snölås och justerbar i nederkant.

Storlek
Färg
  • Svart

Beskrivning

Ett par sköna och bekväma skidbyxor till dam med en snöavvisande effekt som håller dig torr i skidbacken, hela dagen! Funkar lika bra i skidbacken som i pulkabacken och på promenaden.

Justerbar midja med kardborreband

Avtagbara hängslen

Snölås

Egenskaper:Skillnaden mellan Kvitfjell och Trysil skidbyxan är att dessa är framtagna i ett mjukare och stretchigare Stretch-tech tyg. Byxbenen är utrustade med en förstärkning på insidan för att förhindra att pjäxorna sliter på skidbyxan. Kvitfjell har även tejpade sömmar som Trysil inte har, vilket gör dessa skidbyxor är mycket tåliga för fukt och regn/snö.

Kvitfjell är framtagna i ett material med god andningsfunktion på 5000 mvp och vind- och vattenavvisande egenskaper. Hängslena på skidbyxan är avtagbara och vid nederkant på byxbenet finns reflextejp, så att du syns i vintermörkret. Benavsluten är även justerbara för att anpassa så att kylan inte letar sig in. Denna skidbyxan till dam har en mycket bra rörelsevidd med sin mjuka passform anpassade för att du ska kunna ta ut svängarna ordentligt. Det finns två blixtlåsförsedda fickor så att du enkelt kan förvara både värdesaker och liftkort.

Produktdetaljer

2 objekt
7313260713676
2024-03-01

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.