Icebug Norrvik M BUGrip
Icebug Norrvik M BUGrip

Icebug Norrvik M BUGrip

F13100-9A-35605
Sista produkten i lager
1 999,00 kr
Inkl. moms

En lätt och varm vinterkänga med greppegenskaper bara Icebug kan leverera.

Storlek
Färg
  • Svart

Beskrivning

Norrvik BUGrip® är en lätt och varm vinterkänga, med grym passform och marknadsledande grepp. Mångsidigheten är Norrviks främsta egenskap – den passar till de flesta av vinterns aktiviteter. Slitstark och vattenavvisande överdel håller fötterna torra, fleecefoder håller dem varma och tack vare snörsystemet BOA® Fit System sitter kängan perfekt på dem. Med Norrvik BUGrip® på fötterna har du en stabil känga med dubbat grepp, som ger dig möjlighet att njuta av vinterns alla underlag utan att behöva tänka på halkan.

EGENSKAPER
– Bred läst med rymlig tåbox
– Lättviktig och varm
– Grym passform
– Enastående grepp
– Slitstark och vattenavvisande
– Stabil med dubbat grepp

SPECIFIKATION
– Material övderdel: Bluesign®-certifierad RipStop-textil av 100% GRS-certifierad återvunnen PET, färgad med solution dye-teknik / PU-mudguard
– Material foder: Bluesign®-certifierad fleece, tillverkad av 100% GRS-certifierad återvunnen polyester och färgad med solution dye-teknik.
– Material innersula: BIO-ECO NU-POLI® och GRS-certifierad polyestermesh av 70% återvunnen polyuretan, med lining av 100 % GRS-certiferad Timbermes, färgad med solution dye-teknik.
– Material mellansula: Lättvikts-EVA med 20% BLOOM® algae foam. ESS-stabilisator för fotvalvet.
– Material yttersula: BUGrip®, gummi (varav 20% återvunnet) med 13 dynamiska dubbar.

Produktdetaljer

1 Produkt
7310710287725
2024-03-01

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.