• -300,00 kr
Avignon Ridge High
Avignon Ridge High
Avignon Ridge High

Avignon Ridge High

604-36997
Sista produkten i lager
1 399,00 kr 1 699,00 kr -300,00 kr
Inkl. moms
Time left

Ridge är en avancerad vinterstövel, idealisk för extrema vinterförhållanden. Utrustad med värmeisolerande neopren och en stötdämpande innersula i Memory Foam, erbjuder Ridge optimal värme och komfort. Stöveln är också helt vattentät, med förstärkningszoner för extra stabilitet och en unik framfotsrulle för förenklad gång.

Avancerad vinterstövel för extrema förhållanden Comfort Rating till -60° Neoprenstövel med SCR-klassat neoprenfoder och SBR-polymerskum för optimal värmeisolering och elasticitet vid låga temperaturer 12,5 mm tjock neoprensocka för extremt effektiv värmeisolering mot fot och ben

Storlek

Beskrivning

Produkten är liten i storleken. Vi rekommenderar att välja en större storlek.

Vinterstövel Ridge – Den ultimata vinterstöveln för extremt kallt väder.

Vinterstövel Ridge är en top-of-the-line vinterstövel designad för att klara av de mest krävande vinterförhållandena. Denna avancerade vinterstövel kombinerar funktionalitet, värme och komfort, oavsett hur kallt det blir, med en Comfort Rating på -60°.

Ridge är mer än bara en Neoprenstövel. Tillverkad med värmeisolerande neopren, håller Ridge dina fötter varma även under de mest extremt kalla förhållanden. Med sitt SCR-klassade neoprenfoder, en blandning av neopren och syntetisk polymer SBR, är Ridge designad för att bibehålla värme effektivt och förbättra fotkomfort, oavsett temperatur.

Med en 12,5 mm tjock neoprensocka, tillhandahåller Ridge exceptionell värmeisolering. Ridge har också ett extremt luftigt 3D-foder som främjar luftcirkulationen runt foten. 3D-fodret är tillverkat av tredimensionellt vävd nylontråd, vilket ger överlägsen cirkulation och maximal värme. Kombinationen av den värmeisolerande neoprensockan och 3D-fodret gör Ridge till en unik vinterstövel som håller fötterna varma, även under de mest utmanande vinterförhållandena.

Ridge är inte bara varm, men också bekväm. Med en stötdämpande innersula av Memory Foam, formar sig Ridge efter fotens belastningspunkter och skapar en oslagbar komfort. Memory Foam innersulan har extremt mycket öppna luftceller, som främjar cirkulation och bidrar till en varmare upplevelse. Ullfilten som klär ovandelen av stöveln ytterligare förstärker den unika värmeisolerande funktionen hos Ridge.

Mellansulan i Ridge har en unik värmeisolerande funktion, med ett inbyggt EVA-lager som ger ett mjukare steg och effektivt isolerar mot markkylan. Med Ridge på fötterna kan du vara säker på att undvika kylan som kommer från marken, en av de mest vanliga orsakerna till kalla fötter.

Ridge är också utrustad med en slitstark yttersula med ett grovmönstrat greppmönster, vilket ger ett bra grepp på både snö och is, samt på hala löv, lera och gräs. Yttersulan har dessutom värmeisolerande egenskaper, som i kombination med det integrerade mellanskiktet ger extra effektiv isolering mot kylan.

Ridge, den perfekta vinterstöveln, underlättar normal gång och belastning genom sin extra kraftiga framfotsrulle, precis som ett par vandrarkängor. Denna funktion gör det enklare att gå, trots Ridge's avancerade isoleringskonstruktion. Framfotsrullen styr och underlättar framförallt avvecklingen av steget, vilket leder till ett förenklat gångmönster.

Vinterstöveln Ridge är helt vattentät och är tillverkad av mjukt och följsamt naturgummi. Naturgummit behåller sin följsamhet även vid extrem kyla, vilket gör Ridge till det perfekta valet för vinteranvändning. Ridge har flera förstärkningszoner runt foten, framfoten, vristen och hälen, vilket ger extra stabilitet på ojämna underlag.

Ridge gör det enklare att använda stöveln genom att ha ett snedskuret stövelskaft för att minska trycket mot vaden. Dessutom har Ridge en "kickoff", placerad över hälens ytterkant, för att underlätta avtagning av stöveln.

Vinterstövel Ridge är en högpresterande vinterstövel, utrustad med maximala värmeisolerande egenskaper för att klara av det tuffaste vinterklimatet.

För bästa prestanda i extrema vinterförhållanden, välj Ridge – en överlägsen vinterstövel för både funktion och komfort. Denna stövel kommer inte bara att hålla dina fötter varma och torra, utan kommer också att ge dig säkerheten och stabiliteten du behöver i tuffa vinterförhållanden. Bli redo för vintern med Ridge vinterstövlar. De är helt enkelt den bästa vinterstöveln för extremt kallt väder

Skötselråd neoprenestövlar

Neoprenmaterialets utsida av stöveln hålls rent med en mjuk svamp med milt rengöringsmedel och ljummet vatten. Låt torka i rumstemperatur, ej i värmeskåp eller vid element.

Gummit på stöveln är av naturmaterial, och har samma egenskaper som läder, och behöver skötas därefter. Rengör med milt rengöringsmedel och ljummet vatten och torka rent med trasa. Behandla sedan med putsmedel för gummistövlar, för att behålla gummit mjukt och förhindra sprickbildning.

När stövlar av/med gummi inte används under en längre tid, eller står oskyddade i solsken, kan de utveckla ett vitt vaxartat lager på utsidan. Detta orsakas inte av en defekt i gummit, dessa vaxer finns för att skydda dina stövlar från åldrande och kan enkelt tas bort genom att torka av med en fuktig trasa.

Produktdetaljer

1 objekt
7350065190486
2024-03-01

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.