Silva Free 1200 XS
Silva Free 1200 XS
Silva Free 1200 XS

Silva Free 1200 XS

38221
I lager
1 699,00 kr
Inkl. moms

Silva Free 1200 XS

Beskrivning

Silvas Free-serie ger dig mer ljus i en mindre, smidigare och mer mångsidig pannlampa – allt tack vare flera innovativa funktioner. Den har alla kablar integrerade i huvudbandet för en bättre upplevelse och optimal kylning för högre prestanda. Allt packat i världens första verkliga modulära pannlampserie. Free 1200 XS (1200 lumen pannlampa + 14,4 Wh batteri) är den ultimata lampan och batterikombinationen för löpare som vill optimera varje gram. Silva Free 1200 lumen lamphuvudenheten är den minsta av tre lamphuvuden i Free-serien. Den har Silva Intelligent Light. ISPO Award-vinnare 2023.

Free-serien har strömkabeln integrerad i huvudbandet. Du behöver aldrig mer bry dig om distraherande sladdar eller trassliga kablar. Att känna dig fri är nu en mer bekväm upplevelse. Kylning är avgörande för hur väl en pannlampa presterar. Silva tog fram Airflow-teknologin, som innebär att lampan är designad med en integrerad aluminiumkylare. Med målet att skapa en pannlampa med bra ljus oavsett vilken aktivitet du gör, även om du står stilla och tar en paus. Resultatet är ljus av högre kvalitet från en svalare lampa. Alla delar och tillbehör är utbytbara. Det innebär att du inte bara kan växla mellan batterier – du kan också byta lamphuvud. Lamphuvudet och batteriet ansluts genom förgyllda snap-in-kontakter – vilket gäller för alla delar i pannlampserien Free. Silva Intelligent Light är en dubbel ljusstråle som finns i alla pannlampor från Silva. Den unika kombinationen av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig ger upphov till mindre huvudrörelser och en tydlig bild av eventuella hinder både på kort och långt avstånd, vilket ger bättre kontroll, förbättrad balans, mindre trötthet och högre hastighet.

EGENSKAPER
– Airflow-teknologi för automatisk kylning och bättre ljuskvalitet
– Modulär uppbyggnad med tre olika ljushuvuden, fyra olika batterier och 3 monteringskit (varav ett ljushuvud och ett batteri ingår).
– Integrerad strömkabel för färre distraktioner
– En produkt för flera sporter
– IPX5-vattentät
– 5-nivåbatteriindikator
– Rött säkerhetsljus på baksidan av huvudet
– USB-C-laddningskabel ingår

SPECIFIKATION
– Vikt exkl. batteri: 114 g
– Vikt inkl. batteri: 230 g
– Lumen: 1200 (max), 500 (med), 80 (min)
– Ljuslängd: 150 m (max), 100 m (med), 45 m (min)
– Batteri: 14,4 Wh
– Batteritid: 2-15 h
– Laddningstid: 3h

Produktdetaljer

7 objekt
2023-12-16

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.