Alfa Eide Advance GTX M

Alfa Eide Advance GTX M

694-910-110-49250
I lager
1 799,00 kr
Inkl. moms

Alfa Eide Advance GTX M

Storlek
Färg
  • Svart/Vit

Beskrivning

Lättare GORE-TEX sko för vardagsbruk och enklare turer på asfalt och hårda ytor, utvecklad efter ergonomiska principer för fotens rörelse när vi går. Skorna är stora i storleken så kolla storlekstabellen. Många upplever att välja en storlek mindre än normalt.

Eide Advance GTX är en fritidsko för lättare turer och vardagsbruk i stad och natur. Utvecklad av ALFA och skoinnovatöre Mike Friton efter ergonomiska principer för fotens rörelse när vi går. ALFA Nortik-yttersulan är ergonomiskt konstruerad för en idealisk kombination av stöd under fotvalvet, bra grepp mot underlaget och balansen när man går. Skon ger mer utrymme och fri rörelse för tårna vilket skapar ett mer stabilt steg. EVA-mellansulan ger mjuk och bekväm dämpning när man går på hårt underlag. Eide är gjord av slitstark och Bluesign®-godkända textiler som ger en mjuk och behaglig känsla vid bruk. Konstruktionen gör det enkelt att ta av och på skon. GORE-TEX membran ger vattentäthet och god ventilering. Detta gör Eide till den perfekta vardagsskon för aktiva människor, vare sig till och från kontoret, långpromenader, eller dagsutflykter i helgen. Trevlig vandring!

Produktdetaljer

4 objekt
7047090542884
2023-05-31

Reviews (0)

No reviews

Sportringen använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen godkänner du användandet av cookies.